Sport

Zechstein Stratenvolleybal Toernooi uitgesteld naar 2021



zechstein 2021.jpg

Op maandag 23 maart heeft de regering aangekondigd dat de lopende maatregelen tot tenminste 1 juni aanstaande zullen gelden. Dit betekent dat het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi 2020 niet door kan gaan. Dat is voor iedereen, maar ook voor ons als organisatie en alle vrijwilligers een enorme teleurstelling. De voorbereidingen voor het jaarlijks terugkerend volleybal toernooi waren in volle gang. Echter is er niets belangrijker dan de gezondheid van deelnemers, vrijwilligers en overige medewerkers.

We snappen dat jullie nu wellicht enkele vragen hebben t.a.v. het uitstellen van onze 8e editie. Uiteraard zijn we op zoek gegaan naar een passende oplossing. Gezien alle ontwikkelingen en onzekerheden omtrent het coronavirus heeft Stichting Sport- en Evenementenhallen (SSEV) besloten om het toernooi één jaar over te slaan. Dat betekent dat het toernooi verplaatst zal worden naar twee vrijdagen in het jaar 2021. De voorkeur gaat hierbij uit naar de vrijdagen 23 en 30 april 2021. 

Mocht jouw team zich ingeschreven hebben voor 24 april en 1 mei 2020, en niet kunnen op de aangegeven datum in 2021? Dan kan men dit vanaf 1 februari 2021 kenbaar maken aan de organisatie. Waarna uiteraard het inschrijfgeld á €50,- euro geretourneerd zal worden naar de teams die niet kunnen.