RTV Parkstad

Inhoud van Actua van 22 Maart


De presentatoren: Jaap van der Galien en Eppien Bos

Onderstaande gasten zijn te beluisteren in het programma ACTUA van 12 tot 2 bij Radio Parkstad op 22 maart 2008!!

We ontvangen het eerste uur na de Veendammer Wind van
Jan v.d. Laan:

Wethouder Ankie Beenen, met haar praten we over alles wat ze in portefeuille heeft en natuurlijk vergeten we daarbij de WMO niet!
Vervolgens komt Erik Thole uitleg geven over Chinese geneeskunde. Eric heeft een praktijk in Groningen en sinds kort ook in Veendam, reden om daar eens aandacht te besteden.
Erik is sinds de jaren tachtig hier mee bezig en heeft zich in verschillende vaardigheden van de Chinese geneeskunst bekwaamd.
zie www.thole-chinese-geneeskunde.com/

Het tweede uur ontvangen we Simon Scholtens, directeur van het cultuurcentrum van Beresteyn en projectleider van het project "aanpak toren en vervanging carillon" van de N.H. Kerk, met hem praten we over alle twee.

Vervolgens komt de eigenaar van het Grandcafe Rembrandt bij ons aan tafel, met Ruud praten wij over de verbouwing die net heeft plaats gevonden.

We sluiten ACTUA af met kunstenaar Hans Rikken, hij is momenteel druk bezig met het project "van trein naar plein" op zijn site kunt u hier ook alles over vinden, www.hansrikken.nl

Onze technicus is Erwin Brands, onze gastvrouw aan de Jacob Bruggemalaan is Alie Sloots. De muziek in handen van Jaap v.d. Galien en de redactie is van Eppien Bos.
Ook krijgt u nog de vrijwilliger v.d. week en enkele uitgaanstips voorgeschoteld.
Uw presentatoren van deze zaterdag zijn Jaap v.d. Galien en Eppien Bos.
Wij wensen u veel luisterplezier.


  Reactie Plaatsen Of Bekijken....