Nieuws

Uitnodiging voor drie spirituele informatie avonden
in WildervankIMG_0054.JPG

Voor wie mijn verhaal over spirituele ontwikkelingen gelezen heeft op www.parkstadveendam.nl en/of de website www.beschermvogels.nl, heeft misschien ook belangstelling om meer te willen weten over spiritualiteit.

Hoe kun je spiritualiteit bij jezelf ontdekken, en hoe de kracht vanuit jezelf te ontwikkelen. En voor het krijgen van inzicht over mijn eigen spirituele werkzaamheden. Zoals: foto in voelen, werken met kristal, healing plus magnetiseren, kaartlegging opgestegen meesters, meditatie en intuïtief tekenles voor jong en oud.

Voor het geven van mijn inzichten en spirituele werkzaamheden voor het begeleiden vanuit een ander energie (ook wel universum genoemd) wil ik u graag uitnodigen op de dinsdagavonden van:

  • 23 - 6 - 2020
  • 30 - 6 - 2020
  • 07 - 7 - 2020     

Alle avonden worden gehouden vanaf 20.00 uur tot 21.30 voor een vrijblijvende informatieve bijeenkomst bij mij thuis in Wildervank. Onder het genot van koffie - thee en cake.

Opgave kan via email: gerdatekenen@gmail.com

Vriendelijke groet,

Gerda van der Linden

Nb. In verband met de coronamaatregelen geldt de anderhalve meterafstand en kunnen er drie personen per avond worden ontvangen.