Nieuws

Gerda van der Linden helpt mensen
vanuit vernieuwde energieIMG_0054.JPG

Gerda van der Linden heeft in een intuïtief leerproces door de jaren heen haar spiritualiteit steeds verder ontwikkeld. En is het in verschillende vormen van spiritualiteit tot uiting gekomen.

Ongeveer 12 jaar geleden was Gerda met intuïtief tekenen begonnen. Ze heeft verschillende exposities gehouden in de Bibliotheek, vanBeresteyn en in het gemeentehuis van Veendam. Van lieverlee was ze ook op spirituele beurzen gaan zitten voor het doen van haar consulten. Ook heeft ze zelf spirituele beurzen gehouden. Met diverse vormen als kaartlegging, foto invoelen, werken met kristal, healings, magnetiseren, visualisatieles, meditatie en lesgeven in meditatie. En het geven van intuïtief tekenles voor jong en oud.

In haar meditatieruimte zijn kaarten van ‘opgestegen meesters’ aanwezig. Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en gidsen die alle karma’s al hebben doorleeft, en die vanuit de hogere dimensies bij kunnen staan en helpen. Na contactlegging kan via Gerda vragen worden gesteld aan deze meesters. Gerda krijgt dan door hoeveel kaarten zij moet neerleggen, hoe ze geschud moeten worden en hoe ze neer te leggen. Of dat de consultant de kaarten zelf moet schudden en leggen.

Ze bepaald daarbij niet zelf, maar laat zich leiden door de goddelijke wereld of hoe men het ook maar wil noemen. Door de jaren heen is het intuïtief gegroeid.

Wat ze door krijgt mag ook worden gezegd. Bijvoorbeeld wanneer iemand een relatie in stand wil houden terwijl het eigenlijk niet meer te houden is. Deze mensen kunnen of durven geen keuzes maken. Ondanks dat die relatie niet goed is, is dat wel het stukje veilige wat ze dan nog hebben. Ze zouden ook  voor een goede vriendschap kunnen kiezen, vaak werkt dit beter.

Met mensen intuïtief laten tekenen wordt de aanwijzing gegeven van niet denken maar gewoon doen. En dan wordt soms ook gevoelt dat iemand met het maken van een tekening geleid wordt.

Na een lange periode van stilte vanwege ziekte (kanker), en de verhuizing van Veendam naar Wildervank, is Gerda inmiddels weer goed gezond. En is ze energiek genoeg om vanuit het 'Universum' weer andere mensen verder te helpen op hún levenspad. Vanuit een vernieuwde energie en met haar meisjesnaam Gerda van der Linden.

Ze heeft altijd in Veendam gewoond waar ze begonnen was als Gerda Hiethaar van der Linden. Mensen die haar voorheen al kenden kennen haar onder deze naam. De naam Hiethaar komt uit Overijssel en betekend ‘heideheuvel’. Na haar ziekte heeft ze in Wildervank vernieuwde en andere energieën gekregen en heeft ze gevoeld dat ze onder haar meisjesnaam Gerda van der Linden door mag werken.

Gerda haar nieuwe hond heeft zelf ook vernieuwing aan energie meegebracht van zwerfhond naar een inmiddels uitgegroeide lieve volwassen geworden hond Blanko.

Bezoek voor verdere info:
https://www.beschermvogels.nl/even-voorstellen