Jaaroverzicht 2018

Jaaroverzicht 2018 - oktoberDSC_5026.JPG

Door Bianca Zijlstra-Kor en Jacob Kuipers

Integratiediner
Voor de 7e keer organiseert de Stichting Mo(o)i een integratie diner in de Noorderpoortlocatie aan de Hertenkampstraat. Maar liefst 100 belangstellenden melden zich aan en er is zelfs een wachtlijst!

Oktoberfest knallend succes
In de Sorghvliethal vond het Oktoberfest plaats en dit was een groot succes. Het in lederhosen en dirrndljurkjes uitgedoste publiek ging helemaal uit z'n dak op de authentieke Bayerische klanken.

Laatste Bogdike 2018
In het laatste weekend van oktober sloot stichting Bogdike samen met Friends of Bogdike, sponsors en muziekliefhebbers het Bogdike-jaar af.

Onderwaterwereld
Tijdens de herfstvakantie lag de 12 meter lange stormbaan Onderwaterwereld Run in het wedstrijdbad. Door diverse obstakels was deze drijvende stormbaan extra uitdagend. Ruim 400 kinderen met hun ouders hebben het zwembad bezocht. Kinderen konden tijdens de vakantie volop genieten van allerlei wateractiviteiten. Uitéénlopend van aquaballen tot persluchtduiken met de duikclub VG Diving uit Wildervank.

IMG_0643.JPG

Record aantal deelnemers Spooktocht Borgerswold
Op de een na laatste zaterdagavond van de maand werd in het recreatiepark Borgerswold een spooktocht gehouden met een record aantal deelnemers: 380 durfden het aan!

Wildervank gul voor Summerfun
De toernooicommissie van VV Wildervank heeft een cheque ter waarde van € 375.- aan Summerfun. Bart Kruizinga nam namens Summerfun de cheque in ontvangst van Goos Boers.

Winkler Prins
Sinds een aantal jaren biedt Winkler Prins leerlingen die extra willen sporten de mogelijkheid om dit op school te doen, onder leiding van gediplomeerde sportdocenten. Ook leerlingen van groep 7 en 8 mogen mee doen aan het sportprogramma.