Nieuws, RTV Parkstad

Nieuwe Blueprint live vanuit Grand Café Java Veendam



_MG_9614.jpg
Presentator Thomas Kaldijk

BLUEPRINT - Op vrijdag 12 februari wordt een nieuwe live aflevering van het roots radioprogramma Blueprint uitgezonden vanuit Grand Café Java. Wij verwachten prachtige sessies van het duo Edwin Jongedijk en Joost Prinsen en het bluesduo The Guitar Guy & Kid Harpin’.

Zoals altijd is publiek welkom en is de toegang gratis. Het uitzendtijdstip is van 17.00 - 19.00 uur. Via de live stream op www.rtv-parkstad is het programma live te beluisteren en verder de hele week op http://www.rootsparadise.nl 

Edwin Jongedijk en Joost Prinsen
Edwin behoeft voor de muziekliefhebbers geen nadere introductie. Hij is in al die jaren dat we live sessies organiseren de artiest die het vaakst in Blueprint heeft opgetreden. Hetzij solo of met zijn band Taneytown, Edwin is altijd gaarne bereid om een sessie in Blueprint te doen. Deze keer neemt hij zijn maatje uit Taneytown, gitarist Joost Prinsen mee, voor vast en zeker weer een heerlijke sessie.

www.edwinjongedijk.nl

The Guitar Guy & Kid Harpin’
Henk de Ruiter (The Guitar Guy) en Thomas van den Berg (Kid Harpin') vormen sinds begin 2015 het duo The Guitar Guy and Kid Harpin'. Vanaf het eerste moment dat ze samen het podium deelden was er een klik en haalt de chemie tussen beide heren het beste in hun naar boven. In eigen bewerkingen spelen nummers van o.a. Washboard Sam, Robert Johnson, Muddy Waters, Leadbelly, Slim Harpo en Big Bill Broonzy. Een optreden van The Guitar Guy en Kid Harpin' is energiek, spectaculair, uniek en staat bol van de 'Old School Blues'!

http://www.deruitermuziek.nl