RTV Parkstad

Parkstad Sport op de zondag bij uw lokale omroep



PARKSTAD SPORT - Afgelopen zondag in Parkstad Sport interviews met Albert de Boer van de MC Veendam over de MX Athlon, ook een gesprek gehad met Jeanette Jager van Golfclub De Compagnie over het jeugdcertificaat en een interview met Jannie Westerbeek over het Chris Drent jeugd bowlingtoernooi. Verder een terugblik op de wedstrijden van Veendam 1894 en Wildervank. Uitzending terug luisteren kan via www.rtv-parkstad.nl, ga naar uitzending gemist en kies voor Parkstad Sport.

Sinds september 2013 heeft Radio Parkstad weer een sportprogramma, en wel sport in de breedste zin van het woord. Van voetbal tot tennis en van honkbal tot klootschieten. Alles komt aan bod! Met uitslagen, wedstrijdverslagen, interviews en regelmatig gasten in de studio en dat afgewisseld met lekkere muziek. Zo proberen de makers een volwaardig sportprogramma neer te zetten.

Het programma is iedere zondagmiddag te beluisteren op Radio Parkstad van 17.00 tot 18.00 uur en wordt op zondagavond herhaald van 22.00 tot 23.00 uur en verder de hele week via uitzending gemist.

Parkstad Sport wordt gemaakt door de technici Reno Bührs en Roelof Lamberts en presentator Berry Harms. Heeft u als sportclub nieuws of activiteiten te melden of wilt u eens een interview geven over uw sport, dan kunt u altijd een e-mail sturen naar sport@rtv-parkstad.nl of bellen tijdens de avonduitzendingen van 18.00 tot 19.00 uur, telefoonnummer 0598-633097. Verder zoeken de radiomakers nog een presentator/redactielid m/v. Wilt u daar meer over weten of u aanmelden, stuur dan een e-mail naar sport@rtv-parkstad.nl