RTV Parkstad

Smakelijk Eten 8 februari



RADIO - De uitzending van Smakelijk Eten van 8 februari zit weer bomvol! We draaien leuke muziek, kijken naar het Veendammer nieuws en actualiteiten en hebben weer een nieuwe "Cover van de Week"!

De plaat die deze week centraal staat is Always look on the brithe side of life van Monty Python uit 1979. We draaien het origineel en een aantal covers en vertellen je informatie over het bekende nummer!

We gaan weer terug in de tijd, in het onderdeel Vandaag de dag in het verleden kijken we wat er allemaal gebeurd is op 8 februari, maar dan in het verleden. We staan o.a. stil bij het jaar 1947, het jaar van Jan van der Hoorn. Hij won in dat jaar de negende Elfstedentocht!

Tot slot hebben we ook deze week weer een poll. Veel mensen betalen de maandelijkse zorgpremie niet. Moeten we deze mensen harder aanpakken door bijvoorbeeld beslag te leggen op het inkomen? Laat je stem nog horen en vul de poll in op www.patrickhaan.nl

Smakelijk Eten is te beluisteren tussen 17:00 en 18:00 uur op Radio Parkstad en vanaf zaterdagavond op ieder moment op www.patrickhaan.nl

De presentatie is in handen van Patrick Haan.