RTV Parkstad

Parkstad Praat zaterdag 7 december



PRAAT - Het is december, de maand van een hoop gezelligheid en lekker eten. Dat lekker eten is zeker niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er zijn mensen in Nederland die elke week moeite hebben om financieel rond te komen. De voedselbank wil deze mensen helpen en stelt wekelijks voedselpakketten samen voor mensen die het hard nodig hebben. Trijnie Klooster komt naar de studio om te vertellen over de voedselbank voor de gemeente Veendam en Menterwolde. Hoeveel mensen maken er gebruik van de voedselbank, kunnen ze het allemaal nog aan of hebben zij ook dringend voedsel nodig? Zomaar een aantal vragen waar Trijnie antwoord op geeft.
Ook hebben we een telefonisch gesprek met Astrid Haan. Astrid is een actie gestart en wil zoveel mogelijk speelgoed ophalen voor de kinderen van ouders die gebruik maken van de voedselbank.
Waar kun je de speelgoed naar toe brengen en wat heeft ze nog nodig? Je hoort het tijdens Parkstad Praat. Verder de vaste programma items en veel goede muziek.

Reageren tijdens de uitzending? Bel vanaf 15:00 uur naar de studio, telefoonnummer: 0598-633097 of Twitter mee @ParkstadPraat.

De presentatie is in handen van Patrick Haan & Louis Brongers.