RTV Parkstad

ParkstadPraat zaterdag 5 oktober



Spannende dagen zijn de revue gepasseerd en één ding is zeker, politiek gezien blijft het ook de komende dagen nog rommelen in de Parkstad! Zoals het DvhN afgelopen donderdag al schreef; "De dagen van Ab Meijerman als burgemeester van Veendam lijken geteld". Komende maandag wordt in de raadzaal van het gemeentehuis van Veendam door de gehele gemeenteraad over de positie van Meijerman beslist. Kan hij blijven of niet? Hoe denken jullie, de Veendammers, over de gehele kwestie? Heeft Ab Meijerman de afgelopen dagen politiek gezien goede keuzes gemaakt? Of de gemeenteraad, hebben die goed gehandeld en is een eventuele motie van wantrouwen echt nodig? Kan Meijerman na alles wat er gebeurd is burgervader blijven of moet hij zijn ambtsketen inleveren? Wat is volgens jullie de beste oplossing?

Reageren op één van deze vragen? Bel dan tijdens het programma naar de studio en reageer live in de uitzending.

Nog een aantal weken en dan komt de goedheiligman weer aan land in Veendam. De Sintcentrale helpt Sinterklaas jaarlijks mee om alles goed te laten verlopen. De Sintcentrale heeft zondag een open dag, iedereen is van harte welkom. Brian van den End verteld hierover.

Donderdag is bekend geworden dat Jaap Bijmolt, vaste moppentapper van de regionale omroep van Groningen stopt met zijn wekelijkse mop. Bijmolt was vroeger één van de vaste moppentappers van het bekende item "Rond de stamtoavel". Wij blikken kort terug en laten een aantal leuke moppen horen! Dat wordt lachen!

Zoals elke week staat er ook tijdens deze uitzending op de eerste zaterdag van oktober weer 1 plaat centraal in het vaste programma item "De cover van de week". We draaien het origineel met daarbij een aantal zeer bekende covers. Welke plaat? Dat maken we tijdens de uitzending bekend! Luisteren dus!

Reageren tijdens de uitzending? Bel naar de studio: 0598-633097 of Twitter mee, stuur je tweet naar @ParkstadPraat!

Een bomvolle uitzending, ParkstadPraat te beluisteren iedere zaterdag tussen 15:00 en 17:00 uur op Radio Parkstad.

Presentatie: Patrick Haan & Louis Brongers.