RTV Parkstad

ParkstadPraat 21 september



De week zit er weer bijna op, een week waarin prinsjesdag, bezuinigingen en crisis centraal stonden. Hoe hebben jullie Veendammers dit gevolgd? Denk jij er volgend jaar op achteruit te gaan? Waar hadden ze volgens jou beter op kunnen bezuinigen? Zaterdag 21 september tussen 15:00 en 17:00 uur kun jij weer reageren op bijvoorbeeld deze vragen door te bellen naar de studio, ons nummer: 0598-633097.

Over bezuinigingen gesproken, zaterdag 21 september om 13:00 uur is er een demonstratie op het Beursplein in onze hoofdstad Amsterdam. De uit Veendam afkomstige Daniël Verlinden is hierbij aanwezig, hij vertelt bij ons in de uitzending hoe de demonstratie er aan toe gaat.

Ook hebben we deze week weer een cover die centraal staat. Deze week hebben we gekozen voor Johnny Nash - Can See Clearly Now uit 1972. We draaien het origineel en daarbij een aantal opmerkelijke covers.

Vanaf heden kan er ook via Twitter gereageerd worden tijdens de uitzending. Stuur je reactie op Twitter naar @ParkstadPraat en voeg ons even toe om op de hoogte te blijven wat betreft het laatste nieuws over het leukste radio programma van Veendam!

We hebben uiteraard ook nog ruimte voor een aantal verzoekplaten dus laat ons gerust weten wat jij wilt horen op de radio!

Luisteren dus, zaterdag tussen 15:00 en 17:00 uur naar ParkstadPraat op Radio Parkstad!

Presentatie: Louis Brongers en Patrick Haan.