RTV Parkstad

ParkstadPraat zaterdag 14 september



Door Patrick Haan en Louis Brongers

MEEPRATEN - ParkstadPraat, ook wel het gezelligste programma op de zaterdagmiddag genoemd is er ook weer op zaterdag 14 september.

Tijdens deze uitzending hebben we een vraag die centraal staat namelijk: "Wat moet er gebeuren met stadion De Langeleegte in Veendam?"

Misschien bent u van mening dat het stadion gewoon moet blijven staan om ons de SC Veendam goed te blijven herinneren? Of misschien is het een veel beter plan om het stadion af te breken en er bijvoorbeeld woningen te gaan bouwen? Dit is immers weer goed voor de werkgelegenheid.

Of misschien is het goed om er een compleet sportcomplex te maken waar alle lokale sporten bij elkaar zitten?

Wat is volgens jou het beste om te doen? Wij zijn benieuwd naar jullie meningen!

Reageer tijdens de uitzending van ParkstadPraat op zaterdag 14 september 15:00 en 17:00 uur door te bellen naar 0598-633097 of reageer op dit Facebook bericht en we nemen jou mening mee in ons programma. Of mail naar patrick@rtv-parkstad.nl

Heb jij een heel ander onderwerp dat je graag naar voren wilt brengen in de uitzending? Ook dat kan uiteraard, bel gerust naar de studio! Ook draaien we jou favoriete plaat, laat ons maar weten wat we moeten draaien.

Ook hebben we deze week weer een plaat die veel gecoverd is centraal staan in de uitzending. We draaien het origineel en een aantal van die covers.

Luisteren dus tussen 15:00 en 17:00 uur via RTV-Parkstad.nl