RTV Parkstad

DJ's Kartonnen Dooske Radio Parkstad bekend



RADIO PARKSTAD - Afgelopen zaterdag zijn tijdens een live uitzending van Radio Parkstad de 4 DJ's bekend gemaakt, Robert Wijnen, Joey Bergsma, Patrick Haan en Peter Prummel zullen 5 dagen lang 24 uur per dag live radio gaan maken vanuit een hele mooie glazen trailer vanaf het parkeerterrein van winkelcentrum Autorama!

Verder hebben ze een gesprek gehad met een medewerker van de Stichting Kabelnet Veendam. Er moet namelijk een verbinding komen van de mobiele studio in de trailer naar de radiostudio van Radio Parkstad, dit is geregeld!

De naam van het evenement het Kartonnen Dooske is eigenlijk geboren vanuit een grap: tijdens het nadenken over een eventuele naam, en dat nadenken is al ongeveer een jaar geleden, kwam deze naam op tafel omdat we er graag een wat regionaal tintje overheen wilden gooien. Iets wat wij op dat moment niet wisten was dat er op de locatie van winkelcentrum Autorama vroeger (en dan praten we echt over een hele tijd geleden) daadwerkelijk een kartonfabriek heeft gestaan! Je vraagt je af hoe dat kan, wat een mooi toeval. Wij komen graag in contact met Veendammers die daar misschien nog iets over weten en daarover kunnen vertellen. Kent u iemand, of bent u zelf iemand die daar meer over weet? Mail dan naarinfo@kartonnendooske.nl

Er komen steeds meer acties die georganiseerd worden door bedrijven en instellingen bij ons binnen, super!
Zo gaat de Marskramer kerstballen verkopen voor het goede doel, de opbrengst gaat rechtstreeks naar het goede doel (Het tegengaan van babysterfte wereldwijd van Het Rode Kruis)! Mensen die een kerstballen kopen kunnen deze inleveren bij de mobiele studio, deze worden dan in een kerstboom gehangen. De 2 bomen die na 5 dagen live radio maken vol hangen met ballen worden geveild. Ook de opbrengst hiervan gaat naar het goede doel!

Ook de fans van SC Veendam opgelet! We zijn in het bezit van een gesigneerde bal en wedstrijdshirt! Je kunt hier op bieden en het hoogste bod wordt beloond met de bal of shirt!

Ook kunnen we melden dat de SMS service van het Kartonnen Dooske inmiddels actief is, dit betekent dat jij door middel van 1 SMS al kunt helpen! Stuur het woord Karton (spatie) Je bericht, bijvoorbeeld een korte reactie op deze goede doelen actie naar 1008! (kosten € 1,50) Opbrengst gaat naar het goede doel!

Het Kartonnen Dooske is een goede doelen actie georganiseerd door Winkelcentrum Autorama en Radio Parkstad uit Veendam. 4 DJ's van Radio Parkstad gaan van 18 t/m 22 december 24 uur per dag live radio maken vanuit een doorzichtige trailer die te staan komt op de parkeerplaats van Autorama. Deze actie is bedoeld om zoveel mogelijk geld op te halen voor Het Rode Kruis "Help het tegengaan van babysterfte over de hele wereld".

Luisteraars en bezoekers kunnen tegen betaling een verzoekplaat aanvragen, het geld wat hiermee binnenkomt gaat uiteraard naar het goede doel. Bedrijven kunnen reclamezendtijd kopen, de opbrengst gaat naar het goede doel. Ook is de organisatie nog op zoek naar sponsoren. Wil jij je als bedrijf aanmelden dan kan dit via reclame@kartonnendooske.nl

Het laatste nieuws is te vinden op www.kartonnendooske.nl en via Twitter @kartonnendooske.