RTV Parkstad

Kartonnen Dooske leeft in Veendam



Tekst Radio Parkstad

DOOSKE  - Dat het Kartonnen Dooske nu al een grote hype is blijkt wel uit de vele positieve reacties die we binnenkrijgen via de mail en leuke telefoontjes tijdens de live uitzending van Radio Parkstad.

Ook het personeel van de verschillende winkels binnen Autorama wordt regelmatig aangesproken, ook zij krijgen te horen dat men het nu al een goede actie is!

Nog geen week na de bekendmaking van Het Kartonnen Dooske werden er al allerlei acties op touw gezet door enkele bedrijven! Zo is er een verloskundigenpraktijk in Veendam die per bevalling € 480,- aan het goede doel schenkt! Verder is er een recyclingbedrijf die tijdens de actieweek een oud papiercontainer bij het Dooske zet waar inwoners hun oud papier naar toe kunnen brengen! De organisatie is hier erg blij mee en juicht dit soort acties toe!

Ga jij als bedrijf, school of sportvereniging ook een actie starten voor het goede doel waar Het Kartonnen Dooske zoveel mogelijk geld voor wil inzamelen? Laat het ons weten zodat wij dit op onze site kunnen publiceren! Info@kartonnendooske.nl

Verder kunnen we nu al melden dat enkele artiesten nu al hebben toegezegd naar het Dooske te zullen komen waaronder Jody Berghuis (bekend van The Voice of Holland). Ook leeft het Kartonnen Dooske erg onder artiesten. Feestzanger Arjan Veneman heeft al aangeboden een nummer over de actie te willen gaan schrijven en op te gaan nemen!

Het Kartonnen Dooske is een goede doelen actie georganiseerd door Winkelcentrum Autorama en Radio Parkstad uit Veendam. 4 DJ's van Radio Parkstad gaan van 18 t/m 22 december 24 uur per dag live radio maken vanuit een doorzichtige trailer die te staan komt op de parkeerplaats van Autorama. Deze actie is bedoeld om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis "Help het tegengaan van babysterfte over de hele wereld".

Luisteraars en bezoekers kunnen betaling een verzoekplaat aanvragen, het geld wat hiermee binnenkomt gaat uiteraard naar het goede doel. Bedrijven kunnen reclamezendtijd kopen, de opbrengst gaat naar het goede doel. Ook is de organisatie nog op zoek naar sponsoren. Wil jij je als bedrijf aanmelden dan kan dit via reclame@kartonnendooske.nl

Het laatste nieuws is te vinden op www.kartonnendooske.nl en via Twitter @kartonnendooske.