RTV Parkstad

Bleuprint live met Landry en Old Kerry McKee



BLEUPPRINT - Op vrijdag 12 oktober is een nieuwe uitzending gepland van het roots radioprogramma Blueprint vanuit de foyer van theater vanBeresteyn in Veendam. Deze keer met live sessies van de uit Louisiana afkomstige Drew Landry en Old Kerry McKee uit Gothenburg Zweden. Zoals altijd is publiek welkom en is de toegang gratis. Het uitzendtijdstip is van 17.00 - 19.00 uur. Via de live stream op www.rtv-parkstad is het programma live te beluisteren en verder de hele week op http://www.rootsparadise.nl/blueprint/index.php Ik zou het zeer op prijs stellen indien in jullie medium aandacht aan deze uitzending besteed wordt. 

Drew Landry
Drew Landry begon zijn carrière in het voorprogramma van Scott Biram en Hank Williams lll. Vanaf dat moment heeft hij met vele groten op het podium gestaan: Billy Joe Shaver, Dwight Yoakam, Cross Canadia Ragweed en Johnny Winter. Zijn nieuwste plaat : ‘Sharecroppers Whine' was oorspronkelijk bedoeld als soundtrack bij de gelijknamige documentaire "Last Man Standing". Deze film volgde drie jaar lang de muzikale handel en wandel van de uit Louisiana afkomstige Landry. Na het mislukken van dit project trok hij zich uit het muzikale leven terug en verrichtte hand - en spandiensten voor de slachtoffers van de olieramp die zich in 2010 in Louisiana voltrok. Gelukkig heeft het Duitse Blue Rose label het album alsnog uitgebracht en horen we onvervalste bluesy swamprock in de geest van Grayson Capps en The Band. Een heerlijke mix van gruizige countryrock, folk en cajun.www.drewlandry.com
http://www.altcountry.nl/blog/2012/09/drew-landry/

Old Kerry McKee
De one-man band "Old Kerry McKee" komt uit Göteborg en speelt ruwe en ongepolijste op Americana geïnspireerde folk & blues. Met een snaredrum en een oude platenspeler aan zijn zijde en een akoestische gitaar om de hals zingt hij over liefde, dood en eenzaamheid.
www.oldkerrymckee.com