RTV Parkstad

Inhoud Parkstad Vandaag zaterdag 28 april



PARKSTAD VANDAAG - De Nieuwe Veendamse Veiligheidsmonitor is er weer. We spreken telefonisch met Drs. Femke de Haan van het onderzoeksbureau Enqueste. Zij heeft het onderzoek gedaan.
Dat doen we direct na het nieuws van 10.00 uur. Onze weerman Bertus Visser komt daarna aan bod, waarbij wij natuurlijk heel graag willen weten welk weer we op Koninginnedag kunnen verwachten.
Het terugblikken op de raadsvergadering doen we omstreeks 10.35 uur. Daarvoor schuift raadslid Frits Muurman aan. Omdat Rudolf Feijen verhinderd is, komt deze keer wethouder Bert Wierenga er bij zitten.
Henk Faber en Wim Zeeman gaan de Heemtuin weer in rond 11.20 uur. Na het nieuws van 12 uur twee gesproken columns. Eerst Jan van der Laan met "Veendammer wind" en daarna Maaike van der Woude met "Maaike's ergernissen". Daarna spreken we nog verder met Bert Wierenga, dan echter vooral over schaken en hockey. Wij proberen ook nog tijd te vinden om het interview uit te zenden dat Wim Dussel vorige week had met Hella de Jonge. Samenstelling en presentatie van de uitzending: Theo Mooijman, techniek Erwin Doddema en Colin Olfers. Ontvangst van de gasten: Alie Sloots.