RTV Parkstad

22 december in Die Deutsche Schlagerstunde:Kathy Kelly en Andre PronkRADIO PARKSTAD - Zo vlak voor kerst maar liefst 2 gasten in Die Deutsche Schlagerstunde.

Kathy Anne Kelly is producent en de frontvrouw van de Kelly Family. Ook is ze solo aan het touren en dat doet ze internationaal. Op dit moment is ze op tournee door Duitsland, samen met de Kelly Family. Die tour duurt tot eind december en voor de liefhebbers die een concert van de Kelly Family willen bijwonen, er zijn nog kaarten. Kelly komt uit een muzikaal gezin, 12 broers en zussen en dan nog pa en ma, die sinds 1979 in de muziekwereld actief is. Hoe het komt dat ze zo goed met elkaar overweg kunnen zonder ruzies komt natuurlijk ook even aan de orde. Op televisie doet Kelly het ook goed. Zo heeft ze meegewerkt aan het programma Auf den alm waar ze samen andere artiesten 14 dagen leefde als in de Middeleeuwen. Hoe ze dat heeft ervaren gaat ze ons ook vertellen. Kathy Kelly heeft samen met Michael Kraft de titel Engelsmensch opgenomen, verdere titels van Kathy zijn On my path, Amazin grace, A broken heart en Summertime enz.

De tweede gast is Andre Pronk. Komend seizoen weer veel in de media te bewonderen. Elke vrijdag is hij live te zien op Nederland 3 en te horen tijdens de 3FM Freaknacht. Ook is hij veel in het land voor zijn optredens. Zijn eerste single heette Het is mijn lach en de tweede Weer vrijgezel, twee nummers die u vast van hem kent. Andre is bezig met een nieuw album en een nieuwe carnaval cd.

Donderdag 22 december Kathy Kelly en Andre Pronk te gast bij Radio Parkstad, de uitzending begint om 10.00 uur.