RTV Parkstad

Inhoud Parkstad Vandaag zaterdag 12 novemberRADIO PARKSTAD - We starten om vijf over tien met een opname van Wim Dussel bij autobedrijf Bas Antema kort daarop volgt onze weerman Bertus Visser. Om de raadsvergadering van afgelopen maandag te beschouwen komen Frits Muurman en Rudolf Feijen om half elf aan bod. De wandeling van Wim Zeeman met Henk Faber door de Heemtuin volgt rond tien voor half twaalf.

Na het nieuws van twaalf uur spreekt Jan van der Laan zijn gesproken column 'Veendammer Wind uit'. De Noordelijke spoor- en modelbouw dagen in de Sorghvliethal staan voor het weekeinde van 19 en 20 november genoteerd. Henk Slijffer en Gerard van den Berg komen hierover vertellen. Zij zijn lid van de model rail groep Veendam, de organisator van dit evenement.

Sinterklaas meert zaterdagmiddag aan in Veendam, althans dat hopen we Want anders staat de burgemeester voor niets te kleumen op het bordes van het stadhuis. Radio Parkstad heeft een verslaggever-Piet aan boord en daardoor kan de luisteraar volledig op de hoogte blijven van de gangen van de Goedheiligman.

Alie Sloots ontvangt de gasten; Erwin Doddema zit aan de knoppen van tien tot één uur; Theo Mooijman presenteert tussen tien en twaalf uur; Bijka Scholtens, Vronie Brongers en Daan de Roos houden vanaf half één de contacten met de RadioPiet; Danny Kunst, Jan Brongers en Patrick Haan maken het na twaalf uur allemaal technisch mogelijk.