RTV Parkstad

Inhoud Parkstad Vandaag 1e editiezaterdag 5 novemberPARKSTAD VANDAAG - Nadat onze weerman Bertus Visser rond kwart over tien telefonisch zijn voorspellingen heeft doorgegeven, komen Rienk Kluiving en Veronique Schoonbeek van de Sintcentrale spreken over de vele activiteiten van deze organisatie en over de intocht in Veendam in het bijzonder. Ook gaan we bellen met Sinterklaas in Spanje want er schijnen duistere figuren rond zijn paleis te lopen en de Sintcentrale maakt zich ernstig zorgen of Sinterklaas überhaupt wel naar Nederland kan komen dit jaar. Daarna is Wim van Dijk te gast in de studio. De EHBO afdeling Veendam bestaat 60 jaar. Dat kan niet ongemerkt voor bijgaan.

Om ongeveer 11.20 uur zenden wij het wekelijkse interview van Wim Zeeman met Henk Faber uit. Opgenomen in de Heemtuin te Menterwolde en het gaat zoals altijd over de natuur in al haar facetten.

Na het nieuws van twaalf uur de gesproken column van Jan van der Laan gevolgd door een interview met Lenie Schoneveld uit Kolham. Zij werkt onder de naam "Lenie for health". Zij doet onder andere aan tenen lezen. De interviewer heeft beloofd zijn tenen voor onderzoek te ontbloten. Alle tien, want Lenie heeft van tevoren gezegd, dat ze alle tien nodig zijn.

De presentatie van het programma is in handen van Bijka Scholtens en Daan de Roos (tot twaalf uur) en Valerie en Theo Mooijman (na twaalf uur).

Parkstad Vandaag Editie 2 (tussen 13.00 en 15.00 uur) kent vanaf zaterdag nieuwe presentatoren. Robert Wijnen is wegens drukke werkzaamheden gestopt. Danny Kunst en Vronie Brongers nemen het over.