RTV Parkstad

Inhoud Parkstad Vandaag 30 septemberRADIO PARKSTAD - Het programma van Parkstad Vandaag van zaterdag 30 september 2011.

Om half elf schuift Frits Muurman aan om de raadsvergadering van 26 september in retrorespect te bezien. Daarvoor hebben we al van de weerman Bertus Visser gehoord of dat prachtige nazomerweer zich ook in de tweede maand van de metereologische herfst handhaaft.

Om kwart over elf Wim Zeeman die met Henk Faber door de Heemtuin loopt en met hem de natuur beschouwt en nader verklaart.

Jan van der Laan komt ook beschouwen en wel om vijf over twaalf. De Veendammer samenleving in meerder facetten, met de nadruk op het politieke.

Het derde uur is vooral het uur van Groei en Bloei. Deze vereniging bestaat 50 jaar en heeft een bomen- en kunstwerken route in boekvorm uitgegeven. De eerste tocht vindt zaterdagmiddag plaats. Burgemeester Meijerman fiets ook mee! Ook van de partij is verslaggever Wim Dussel en die wordt zo rond kwart over twaalf gebeld.

Rond half één het interview dat Theo Mooijman had met Hanneke van Dijk. Zij is publiciste en tuinendeskundige. Op de feestavond van de vereniging Groei en Bloei was zij de hoofdspreekster.

Tussendoor komen er nog wat persberichten voorbij en natuurlijk ook jaren zestig muziek.

Aan de knoppen zit Erwin Doddema en de gasten worden ontvangen door Alie Sloots. Redactie en presentatie: Theo Mooijman.