112

Voertuigen botsen op parkeerplaats Promenade VeendamPROMENADE - Mogelijk door het niet verlenen van voorrang zijn aan het eind van de middag 2 voertuigen in botsing gekomen op de parkeerplaats Promenade.

Een voertuig die de parkeerplaats opreed vanaf de van Beresteynstraat kwam in botsing met een ander voertuig die op de parkeerplaats reed.

De brandweer moest er aan te pas komen om een beknelde automobilist uit één van de voertuigen te halen.


Persbericht politie
Bij een verkeersongeval op de parkeerplaats van de Promenade in Veendam zijn donderdagmiddag een 35-jarige vrouw uit Appingedam gewond geraakt. Bij het oprijden van de parkeerplaats zag een 35-jarige bestuurster uit Delfzijl een 26-jarige bestuurster uit Veendam over het hoofd. De Veendamse trapte daarbij niet op de rem maar op het gaspedaal. Hierbij ramde zij de auto van de Delfzijlster. De brandweer moest de 35-jarige passagier uit Appingedam bevrijden omdat zij bekneld zat in de auto. Het slachtoffer werd met nekletsel naar een ziekenhuis gebracht. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en werden door een bergingsbedrijf afgesleept. De politie onderzoekt de aanrijding.


Voor meer foto's, zie ons fotoalbum.