Nieuws

Musicalsterren gezocht voorMama Mia Sweet Sixteen Party!MUSICAL - Zelf meespelen in een schitterende musical die wereldwijd al miljoenen bezoekers heeft getrokken? Dat kan! Op 8 oktober beginnen de repetities voor de musical Mama Mia Sweet Sixteen Party! Er wordt 24 keer gerepeteerd. De repetities zijn verdeeld in 3 blokken, waarin je afwisselend zang-, dans- of spelles krijgt. In het 4e blok komen alles bij elkaar en wordt de voorstelling compleet gemaakt. De musical maakt onderdeel uit van de ABBA- week in mei 2012.

De repetities zijn op zaterdagmorgen, van 10.00 tot 12.00 uur In de Muziek-, Dans- en Theaterschool. De deelnemers zijn 11 tot en met 16 jaar

De Muziek-, Dans- en Theaterschool heeft alle disciplines in huis om een musical te maken. Tot dusver was het er niet van gekomen. Maar toen de aankondiging van de ABBA- week kwam, ontstond het idee om Mama Mia op te voeren.

In de Veendammer versie gaat Sophie, die samen met haar tante op een klein Grieks eiland woont op zoek naar haar vader. Sophie wil hem heel graag voor haar sweet sixteen party uitnodigen, maar wie van de mannen in haar fotoalbum is haar echte vader? Haar tante kan haar niet helpen, dus helpen haar vriendinnen haar bij de zoektocht en die brengt hen in komische en hilarische situaties!

Aanmelden kan bij de administratie van de MDT: t 0598 317740 of muziekschool@veendam.nl.

De kosten zijn € 270,-- voor het totaal van de productie. De musical kan doorgaan als er voldoende deelnemers zijn.