Nieuws

Condoleanceregister ter nagedachtenis aanMonique van DulmenCONDOLEANCEREGISTER - Samen met haar familie en levenspartner is dinsdag 6 september onder grote belangstelling afscheid genomen van Monique van Dulmen. Het was een heel indrukwekkende uitvaart. 

Het was, zoals het nieuws heel breed was, een breed gezelschap. Waarin de mensen die ook elk een eigen verhaal hadden gebracht. Monique benaderde het vanuit een menselijke invalshoek. Haar eigen geschenk erin.  

Haar inlevendheid bij wat ze schreef werd gememoreerd. En haar humor in de columns. Ze schreef heel geestig en creatief. Een van haar columns werd voorgedragen. 

Er werd een fotoslideshow getoond met foto's uit het veel te korte leven van Monique. Haar broer vertelde hoe ze met haar ziekte omging. Het wekte bewondering en respect op.

In een lange rij met auto's, met daartussen een motor, had de rouwstoet zich op weg begeven naar de landelijk gelegen begraafplaats aan de Dalweg. Het was file parkeren in de bermen.

Op de begraafplaats, onder het geluid van de bomen in de harde wind, werd afscheid genomen.

Voor de uitvaartverzorger Wiersma was het eigenlijk niet te bevatten. Voor en na de opstart van zijn uitvaartbedrijf, nog maar twee jaar geleden, had Monique er een artikel over geschreven. 

Door familie is een condoleanceregister online gezet voor een ieder die haar nog een groet wil brengen. En om sterkte te wensen en troost te geven aan haar naasten.  

Wij wensen de naasten van Monique heel veel steun en sterkte met het dragen van het verlies.