Nieuws

Fototentoonstelling "Fiets in het Verkeer"MOBILITEIT - Op vrijdag 9 september is de opening van de fototentoonstelling "Fiets in het Verkeer" in de foyer van Cultuurcentrum VanBeresteyn.

De foto's zijn de inzendingen van deelnemers aan de gelijknamige wedstrijd die uitgeschreven was door de gemeente Veendam in het kader van de (Europese) Week van de Mobiliteit. De tentoongestelde foto's worden beoordeeld door de jury én door het publiek. De jury bestaat uit wethouder Bert Wierenga, vakfotograaf Bert Buiring, raadslid Theo Mooijman en communicatieadviseur Inge Scheper.

Om 16 uur opent fotograaf Bert Buiring de tentoonstelling waarvoor u van harte bent uitgenodigd!

De tentoonstelling is voor het publiek te bezichtigen tijdens de openingsuren van Cultuurcentrum VanBeresteyn. Doormiddel van stembiljetten kunnen mensen hun stem uitbrengen. Op 22 september worden de winnaars van de publieksprijs en de juryprijs bekend gemaakt.

De gemeente Veendam organiseert van 9 t/m 22 september 2011 verschillende activiteiten in het kader van de Week van de Mobiliteit. Tijdens de week van de mobiliteit wordt duurzaamheid gepromoot, dat geldt voor wandelen, fietsen of OV, maar ook het gebruik stimuleren van duurzame brandstoffen. Kortom bewustwording van het gebruik van mobiliteit.

Tijdens de Week van de Mobiliteit kan iedereen meedoen. Deelnemers aan een activiteit ontvangen een lot. Met dit lot is er kans op het winnen van een fiets, aangeboden door fietsspecialist Meijer in Veendam, of een kwartaalabonnement van Arriva.