Nieuws

Groot dansfeest voor 55+ ers op 4 oktober 2011Veendam winnaar van Provinciale prijsDANSEN - Op dinsdagmiddag 4 oktober 2011 wordt van 13.30 - 16.00 uur in de Sorghvliethal een groot dansfeest voor 55+ers georganiseerd met als thema ‘Vandaag is ROOD'. Dit in het kader van de landelijke actie ‘Mag ik deze dans van u?'. Veendam heeft met dit dansfestijn de Provinciale prijs van Groningen in de wacht gesleept. Entree van het dansevenement is gratis.

In oktober 2011 zou de Beebie Boom Beurs van start gaan (voormalig de Ouderendag), maar dit schuift wegens omstandigheden door naar 2012.

Het dansfeest ‘Vandaag is ROOD' op 4 oktober 2011 voor alle 55+ers van Veendam vindt plaats in de Sorghvliethal van 13.30-16.00 uur. Het is dan oktobermaand dansmaand. Verschillende dansstijlen komen aan bod op deze swingende middag met eigen diskjockey met muziek van Vera Lyn tot Abba! Het dansfeest wordt georganiseerd door de Cultuur consulent Anne Margreet Drenth en Ouderenwerk Compaen in de persoon van Pieta Loots.

Vanuit de landelijke organisatie wordt per provincie een prijs uitgereikt voor het leukste en meest originele dansevenement. Veendam is de grote winnaar van de provincie Groningen met het thema ‘Vandaag is ROOD'. Van 19 september tot 3 oktober wordt het Veendammer dansevenement gepromoot middels een filmpje op RTVNoord. De opnames voor dit filmpje waren afgelopen vrijdag op de Vismarkt in Groningen. Pieta Loots van Ouderenwerk Compaen heeft een interview gehad met Olga Commandeur, gastvrouw van "Mag ik deze dans van u?". Helaas was cultuur consulent Anne Margreet Drenth verhinderd.

Meer over het dansevenement en het programma van deze middag wordt later bekendgemaakt.

Noteer 4 oktober 2011 alvast in uw agenda!