Nieuws

Redactrice De Koerier Monique van Dulmen overledenWoensdag 31 augustus is Monique van Dulmen aan een slopende ziekte overleden. Monique, geboren op 1 september 1963, werkte sinds januari 2007 als redactrice bij nieuwsweekblad De Koerier in Veendam.

Monique schreef honderden artikelen in De Koerier en was niet bang om ook de onaangename zaken op een goede manier uit te lichten. Haar columns werden graag gelezen en ze werd geroemd om haar vaak humorvolle manier van schrijven.

Velen zullen zich haar ook herinneren als de stoere meid met haar evenzo stoere hond waarmee ze vaak wandelde in de bossen van Annen en het Borgerswold. Monique was al lange tijd ziek maar heeft tot dat het echt niet meer kon artikelen geschreven voor, zoals zij zei, "haar krantje".

Voor een ieder die afscheid wil nemen van Monique. De begrafenis zal plaatsvinden op dinsdag 6 september om 15.00 uur. Begraafplaats Dalweg 36 Wildervank.

De bijeenkomst voorafgaande aan de begrafenis vindt plaats in 't Keerpunt, Oostermoer 1, 9656 PE in Spijkerboor, vanaf 13.30 uur.

Na de begrafenis is er gelegenheid om te condoleren in 't Keerpunt.

Tevens kan men afscheid nemen van Monique op zondag 4 september van 16.00 uur tot 18.00 uur in de afscheidskamer van uitvaartverzorging Gert Wiersma, Dwarsdiep 1, 9663 TS Nieuwe Pekela.