Nieuws

Fietstocht voor 50 + in Veendam.FIETSEN - Op dinsdag 13 september 2011 wordt er een fietstocht georganiseerd voor 50-plussers. Iedere Veendammer vanaf 50 jaar is van harte uitgenodigd. De start is vanaf de parkeerplaats voor de Sorghvliethal om 13.30 uur. De activiteit wordt georganiseerd in het kader van de sportstimuleringsregeling, het Nationaal Actieplan Sport en Bewegen (NASB), daarnaast is de fietstocht onderdeel van de mobiliteitsweek.

De afstand van de tocht is ongeveer 25 km. Er wordt in verschillende groepen gestart en de route wordt gefietst aan de hand van een routebeschrijving met plattegrond. Deze ontvangt u bij de start. Halverwege de tocht is er de mogelijkheid om te pauzeren en een consumptie te nuttigen. Omdat de fietstocht onderdeel is van de mobiliteitsweek ontvangt u bij deelname een lootje waarmee u kans maakt op een nieuwe fiets!

Deelname aan de fietstocht is gratis, gebruik van een consumptie tijdens de stop is voor uw eigen rekening. Wilt u deelnemen en kans maken op een nieuwe fiets? U kunt zich aanmelden tot uiterlijk maandag 12 september 2011 door te mailen naar: annewil.schreuder@dekompanjie.nl of te bellen met 0598 652302.