Nieuws

Energiestroming in cultuurcentrum vanBeresteyn [ Update Fotoalbum ]SPIRITUEEL VEENDAM - Zondag werd de eerste beurs ‘Whispering Angel' door het Spiritueel Centrum Yadot in het cultuurcentrum vanBeresteyn gehouden. De naam "Yadot" kan vooral ook omgekeerd worden gelezen.

De initiator, Rita van Balen, sprak van een groot succes, zowel voor de deelnemers als voor de bezoekers. "Vanuit beide zijden werd het enorm gewaardeerd. De sfeer voelde goed aan en de energiestroming op de locatie was fantastisch. Het is zeker voor herhaling vatbaar", aldus Rita.

Er werden diverse vormen op het paranormale vlak aangeboden om tot persoonlijke ontwikkeling en groei te komen. En ter plaatse kon er een consult worden genomen. Daar werd ook redelijk gebruik van gemaakt.

Voor de minder ingewijden kon er onder andere kennis worden gemaakt met Kaartlegging, Reading en Healing, Chakra's, Pendelen, Intuïtief tekenen en Wastekenen. Voor de standhouders was het heel leuk om bij elkaar even op bezoek te gaan en om ervaringen uit te wisselen.

Bij Intuïtief tekenen en Wastekenen waren er overeenkomsten. De standhoudsters kwamen even bij elkaar buurten en stelden dat vast. 

Ook op het gebied van de natuurgeneeswijze werden consulten aangeboden. Er werd Touch for health en Kleurentherapie gegeven. Een stand met geneeskrachtige stenen was ook opgenomen op de ‘beursvloer'. Er was een breed scala voor de gegadigden.

Heel leuk en ook verrassend was de stand van Trijnie Klooster met haar ‘Schierezeepjes' op een centrale plek. Ze had veel moois nog bijgemaakt en het trok de aandacht.

Voor de beursbezoekers werd een loterij gehouden waarmee een gratis Reading/Healing sessie te winnen was bij Yadot in de praktijk. Deze prijs is er ook uit gegaan.

Het spritueel centrum Yadot bestaat sinds 2008 en is te vinden in Wildervank. Yadot betekend omgekeerd Today - vandaag.

Het is een praktijk waar problemen bij de kern worden aangepakt, om te leiden tot persoonlijke ontwikkeling en groei. Rita van Balen is werkzaam als coach en ze is begeleidster voor ouders met hun spirituele kinderen.

Voor meer informatie over Yadot, over de beurs en over de deelnemers elk apart kunt u hier een kijkje nemen.


Voor meer foto's, zie ons fotoalbum.