Nieuws

Nieuwe kapsalon in Wildervank geopendWILDERVANK - Het winkelcentrum in Wildervank heeft weer een kapsalon. Na de sluiting van Salons Gosseling was er na al die jaren een leegte ontstaan in het winkelcentrum. Maar achter de schermen was er druk gewerkt.

Een oud-personeelslid van Salons Gosseling heeft in samenwerking van haar voormalige werkgever haar werkterrein een paar deuren kunnen opschuiven. Zij had de wens om voor zichzelf te beginnen en een lege winkelruimte was beschikbaar.

Salons Gosseling was, na veertig jaar in Wildervank, gestopt vanwege de leeftijd. Zijn oud-werkneemster Fenneke is ruim 25 jaar bij Gosseling in dienst geweest en ze heeft dertig jaar kapperservaring. Gosseling was een goede leermeester voor haar en had een goeie leerschool geboden.

Zo'n acht weken geleden was het definitief en vanaf 1 augustus was er keihard gewerkt. Niet alleen 's avonds na het werk, maar ook 's morgens voor het werk.

In de kapsalon zal niet alleen Fenneke een bekend gezicht blijven, ook twee collega's van haar zijn meeverhuist. Marga heeft ruim twaalf jaar bij Gosseling gewerkt en Joyce twee en een half jaar. En het leuke is dat er onder de gasten donderdagmiddag tijdens de openingsreceptie ook veel oude klanten waren. Tijdens de receptie waren er al veel afspraken in het boek gezet. 

Het interieur zal vertrouwd zijn, veel is meegegaan. Ook dezelfde producten zal men er kunnen aantreffen. En de spaarkaartactie blijft gewoon doorlopen, aldus Fenneke. Zelfs het telefoonnummer is dezelfde gebleven.

Vanaf 1 september is de nieuwe kapsalon geopend. Maar op de donderdagmiddag van 31 augustus was het eerst tijd voor een feestelijke kennismaking met de nieuwe zaak. Het was er volle bak, zo'n 200 mensen zijn wezen kijken. In de zaak waren veel bloemen neergezet, op de toonbank was nauwelijks nog plaats.