Jongeren

Tiende Summerfun gevierd met circusvoorstelling.En Summerfun trakteerde zichzelf afgelopen donderdag op een workshop circus met aansluitend een voorstelling voor de bewoners van het AG WIldervanck en voor ouders en grootouders. En dat was een groot succes.

's Ochtends werd er eerst geoefend door de kinderen. Ze mochten onder begeleiding van de vrijwilligers van Summerfun en medewerkers van het circus oefenen op de éénwieler, lopen op een bal, bordjes draaien, limbodansen en over een draad lopen.

Het oefenen kon gelukkig buiten op het grasveld voor het AG Wildervanck, het weer was prachtig en binnen werd de piste opgebouwd.

Voor de kinderen werden ondertussen boterhammen gesmeerd en was er de hele dag ranja, want trainen voor een circusoptreden kost veel energie en kracht.

Al vroeg in de middag kwamen de eerste bewoners de zitplaatsen in de zaal innemen. Het zat helemaal vol toen om half 3 de voorstelling begon.

Iedereen, jong en oud, publiek, artiesten en begeleiding hebben genoten van deze dag en van de voorstelling. Het ActiviteitenTeam van het AG Wildervanck was erg te spreken over de samenwerking met het team van Summerfun. Zeker voor herhaling vatbaar, aldus Trijnie Oosterhuis.

Ook het FunTeam van Compaen was laaiend enthousiast. Zij zijn, met nog een week Summerfun voor de boeg, bijzonder te spreken over de afgelopen weken en alle activiteiten. Ook krijgen ze leuke reacties van de kinderen en de ouders. Vooral de niet aflatende inzet van alle vrijwilligers en stagiaires wordt bijzonder op prijs gesteld. En het FunTeam is weer blij met de inzet van alle organisaties die meewerken bij de uitvoering van de verschillende activiteiten.


Voor meer foto's, zie ons fotoalbum.