Kisuma Flash blijft winnen.

VOLLEYBAL - Afgelopen zaterdag heeft het eerste herenteam van Kisuma Flash opnieuw een overwinning behaalt in de tweede divisie A van het volleybal. In eigen huis werd runner-up Sudosa-Desto uit Assen verslagen met 3-1.

Het spel van de Veendammers was niet eens zo heel sprankelend, maar op het moment dat het erom ging schakelde Kisuma Flash een tandje hoger en haalde zo zowel de eerste als de tweede set binnen. In de derde set ging het net mis. De gasten uit Assen gingen met deze set ervandoor. Dit zette de heren van Kisuma Flash weer op scherp. Er werd prima uit de startblokken geschoten in de vierde set. Binnen een paar minuten stond er een stand van 11-1 op het bord. Deze voorsprong werd daarna alleen nog maar uitgebouwd. De set werd uiteindelijk gewonnen met 25-10.

Door deze overwinning blijft het team bovenaan staan op de ranglijst. De voorsprong op de nummer 2 is inmiddels 7 punten, terwijl het team 2 wedstrijden minder gespeeld heeft. De competitie gaat volgend jaar op 10 januari weer verder met een uitwedstrijd. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op 17 januari. Om 16.00 uur.