Overslaan en naar de inhoud gaan

Nederlandse Kampioenschap ATB Brandweer Veendam

Door op zondag, 7 december, 2008 - 15:35

 


 

Tekst:

 

Willem van der Werf

Foto's:

 

Henk Gibcus, Gesinus Hemmes, Wim Schuitema, Lenze Tempel, Willem van der Werf en Gerard Dekens.

Film:

 

Willem van der Werf

 


ATB - Zaterdag werd in Borgerswold Veendam voor het eerst de Nederlandse Kampioenschappen ATB Brandweer en een open Kampioenschap Veendam gehouden. De organisatie lag in de handen van de brandweer Veendam met ondersteuning van de wielervereniging Stormvogels uit Veendam.

In december 2007 had Klaas Mulder van de Brandweer Veendam een tourtocht georganiseerd waarbij 180 ATB rijders uit geheel Nederland naar Veendam kwamen.

De opkomt voor de Nederlandse Kampioenschap 2008 ATB wedstrijd was minder dan gehoopt, maar toch kan men spreken van een succesvolle dag vooral omdat er deelnemers waren van de brandweerkorpsen Schiphol, Den Helder en uit de provincie Limburg.


Quantumfit Veendam met spinning demonstratie

De prijsuitreiking werd gedaan door burgermeester Ad Meijerman met ondersteuning van de postcommandant Richard Lubben van Veendam. De prijsuitreiking vond plaats in de Borgerswoldhoeve. De uitslagen van de ATB Nederlandse Kampioenschappen worden a.s. maandag verwacht.

Zaterdag 21 december organiseert de brandweer van Veendam een Kerst ATB Tourtocht. Het parcours loopt door de natuurgebieden en bossen van Veendam, Menterwolde, Sappemeer en Hoogezand. De deelnemers kunnen kiezen uit een parcours van 25 of 55 km. Belangstellende kunnen zich dan ter plaatse inschrijven of via deze site.

 


Wedstrijd uitslagen.
Brandweer ATB Kampioenschap.
Open ATB Kampioenschap.


Fotoalbums Nederlandse Kampioenschap ATB.
Fotoalbum Algemeen Parkstadveendam.nl.
Fotoalbum Lenze Tempel Parkstadveendam.nl.
Fotoalbum Quantumfit Veendam met spinning demonstratie
Fotoalbum Nederlandse Brandweer Sport Bond.
Tonnie Scheper en Jan Schiphuis Veendaminbeeld.nl.


Reactie Plaatsen Of Bekijken....