Jongeren

Summerfun 2008 activiteiten vliegen de deur uit
SUMMERFUN - De kaartjes voor de diverse activiteiten van Summerfun 2008 vliegen de deur uit. Na een succesvolle zaterdag met 97 inschrijvingen staat de teller op 123.

De kaartjes voor het koken en schilderen waren zaterdag al op. Daar is bijgekomen het biljarten en djembe.

Veel kaartjes zijn er nog voor het paasfeest. Waarschijnlijk wordt het de kinderen toch te gortig om midden in de zomer eieren te zoeken. Het FunTeam hoopt dat er toch nog liefhebbers komen om het feest mee te vieren want anders blijven ze met de prijzen en de chocolade eitjes zitten en dat moet niet natuurlijk. Kaartjes kosten 1 euro per stuk

Voor de filmavonden Ladies Only en Boys Only zijn ook nog voldoende kaartjes. De verrassing is voor ieder kind een Goodiebag. Yvette en Joyce Kaldijk zijn de afgelopen weken druk bezig geweest om bij allerlei bedrijven leuke spulletjes en lekkers voor in de Goodiebag bij elkaar te verzamelen. Dus wil je hier ook nog naar toe, er zijn dus nog kaartjes, kost 1 euro per stuk.

Zaterdag om 12.00 uur gaat Summerfun officieel van start met een live radio-uitzending bij Radio Parkstad, J. Bruggemalaan 70. Summerfunners zijn hierbij van harte welkom. Misschien heb je wel een vraag voor Theo Mooijman over het schaken of voor Fon van Broekhoven over de djembe trommel. Ook wordt het Vakantie Doeboek gepresenteerd.


Reactie Plaatsen Of Bekijken....