Nieuws

Zuidbroek: politie zoekt getuigen van mishandeling
ZUIDBROEK - De politie zoekt getuigen van een mishandeling, die donderdagmiddag omstreeks 16.30 uur plaatsvond in de Spoorstraat heeft plaatsgevonden.

Een 24-jarige automobilist uit Noordbroek kreeg in het verkeer op de Tussenklappen en de Muntendammerweg onenigheid met een 21-jarige automobilist uit Veendam. Op de Spoorstraat ging de Veendammer voor de auto van de Noordbroeker rijden, waarna beide bestuurders hun auto tot stilstand brachten. Hierop ontstond een ferme discussie tussen beide mannen. Plotseling kwam een passagier, een 23-jarige man uit Veendam, uit de auto van de Veendammer. Hierop kreeg het slachtoffer volgens eigen zeggen een vuistslag in zijn gezicht. Beide Veendammers gingen er in hun auto vandoor. De bestuurder werd kort na het incident in zijn woning aangehouden. Zijn passagier meldde zich later vrijwillig op het politiebureau. Beide mannen mochten na verhoor het politiebureau verlaten.

De politie zoekt getuigen van het betreffende incident. De politie weet dat er diverse getuigen van de mishandeling zijn geweest. Mensen die iets hebben gezien, worden verzocht om contact op te nemen met Regiopolitie Groningen via het landelijke telefoonnummer 0900-884 (lokaal tarief).


  Reactie Plaatsen Of Bekijken....