Nieuws

scheepsjoagersmarkt Wildervank
Foto's: Henk Gibcus

WILDERVANK - Gewapend met een meegebrachte stoel om vooral een plekje op de eerste rij te bemachtigen, togen velen zaterdag naar de Scheepjoagersmarkt in Wildervank. Het shantykoor De Scheepsjoagers uit Muntendam trok zoals altijd veel bekijks.


De weersvoorspellingen waren niet best voor de zaterdag, maar het bleef droog en dat deed veel kooplui ertoe besluiten om een plekje op de markt te zoeken en zo kregen veel spulletjes een andere eigenaar.


Clown Nikky vermaakte de kinderen en het dweilorkest Wakker Worden kreeg de stemming er goed in. Vast en zeker ook omdat iedereen nog stond na te genieten van het succes van het Nederlands elftal dat Frankrijk versloeg met 4 -1.


De Eerste Wildervanker Paardentram reed rondjes door het dorp.


Vrijdag en zaterdag waren er nog veel meer activiteiten in Wildervank. Zo kon met vrijdagavond terecht in zalencentrum Boelens waar een Groninger avond werd gehouden met Wia Buze en Alex Vissering en heel veel voetbal kijken. Zaterdagavond werd het Scheepsjoagersweekend afgesloten met een optreden van de Lou Leeuw Band


De ondernemersvereniging Wildervank en Wildervank Vooruit organiseerden tekenden voor de organisatie en ook hier weer met inzet van vele vrijwilligers.Voor meer foto's, zie ons fotoalbum.


  Reactie Plaatsen Of Bekijken....