Overslaan en naar de inhoud gaan

Open huis

Door op zondag, 26 juni, 2005 - 13:07
26 juni 2005 In het Noorderpoortcollege is een Open Huis van 16.00 tot 18.00 uur. U kunt dan te weten komen wat de Sector Educatie aan de Hertenkampstraat 6 in Veendam allemaal te bieden heeft op het gebied van opleidingen en cursussen.

Maar u kunt ook deelnemen aan workshops of presentaties van cursisten bijwonen, in het kader van het nieuwe onderwijsconcept Betekenisvol Leren. Dit wil zeggen dat de deelnemers zelf verantwoordelijk zijn voor de invulling van hun lesprogramma in de vorm van prestaties, het leerproces met leer- en ontwikkellijnen en de uitvoering in de vorm van presentaties.

Enkele voorbeelden hiervan zijn: het Groninger volkslied gezongen door mensen uit alle delen van de wereld, een modeshow, de Hollandse pot, een English Tea en landenpresentaties. Verder kunt u verschillende producten en materialen inkijken, zoals een receptenboekje, een schoolkrant, een folder over Veendam en diverse lesmethoden. Ook kunt u zowel mondelinge als schriftelijke informatie krijgen over alle cursussen en opleidingen van de school.

U bent van harte welkom!