Overslaan en naar de inhoud gaan

aangehouden na ongeluk

Door op zondag, 20 april, 2008 - 12:49

AANGEHOUDEN - De politie heeft zaterdagnacht twee inwoners van Wildervank en Muntendam aangehouden nadat ze op de Lubecker Bocht in Veendam met hun auto over de kop waren geslagen. Agenten zagen rond 2 uur een auto met hoge snelheid door het centrum van Veendam rijden.

De politie zette de achtervolging in, maar raakte de wagen uit het oog. Op aanwijzen van voorbijgangers zagen de agenten de auto korte tijd later op de kop in de bosjes van de Lubecker Bocht liggen. Nadat beide inzittenden uit de wagen waren gekropen, sloeg een van hen, een 23-jarige inwoner van Wildervank, een agent tegen het hoofd. De man moest vervolgens met geweld worden aangehouden.

De tweede inzittende, een 23-jarige inwoner van Muntendam, werd eveneens aangehouden. Het is nog onduidelijk wie van de twee heeft gereden. De man uit Wildervank weigerde een ademanalyse. Een alcoholtest bij de man uit Muntendam wees een promillage van 1.75 uit. Hij ontkende dat hij achter het stuur had gezeten. Beide mannen zijn ingesloten.

  Reactie Plaatsen Of Bekijken....