Nieuws

PvdA Veendam terug in de wijk
WIJKBEZOEK - Vorige week zaterdag heeft de PvdA een bezoek gebracht aan de wijk Scheepskwartier (Sorghvliet I) .

Tijdens een bezoek vorig jaar had de PvdA veel klachten ontvangen over de leefbaarheid in deze wijk. Sinds die tijd is er een intensief project opgezet gericht op verbetering van de leefbaarheid in de buurt door de bewoners zelf te activeren en te motiveren.

De PvdA wilde nu graag de ervaringen horen van de buurtbewoners, hoe de leefbaarheid nu in de wijk is en hoe men het project ervaart.
Het project draait nog maar kort en niet iedereen had er van gehoord. Wel kreeg De PvdA de indruk dat er meer activiteiten worden ontplooid en dat men elkaar meer helpt. Dit alles komt ten goede aan een betere leefbaarheid in de wijk.

Daarnaast kreeg de PvdA signalen over bepaalde zaken die nog niet goed geregeld zijn zoals het ontbreken van verlichting op de achterpaden en prullenbakken op de speelplekken.

Voor de PvdA was het vanzelfsprekend ook leuk om te horen dat de mensen het enorm waarderen dat de politiek geregeld zichtbaar is in de wijk en niet alleen met de verkiezingen.

Deze ervaring stimuleert de PVDA daarom door te met de wijkbezoeken. Vanaf nu heeft de PvdA elke maand een actie. De PvdA komt langs in de wijk of nodigen burgers uit om PvdA politici in een gelegenheid te ontmoeten.


  Reactie Plaatsen Of Bekijken....