Sport

Nipt verlies Nedmag FlashVOLLEYBAL - Afgelopen zaterdag werd er door de dames van volleybalvereniging Nedmag Flash nipt met 2-3 verloren van VC Sneek. Voor beide ploegen stond er niets meer op het spel. Voor thuisploeg Nedmag Flash was het de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, en had opdracht gekregen om er een leuk feestje van te maken.

Dit lukte wonderwel heel goed in de eerste twee sets. Nedmag Flash zette veel druk op het achterveld van Sneek en blokkeerde regelmatig de aanval af.
Dit resulteerde in een makkelijke 2-0 voorsprong. Echter zakte in de derde doorgang de concentratie weg en zette Sneek ervaring in de ploeg.

Negmaf Flash had moeite om het tij te keren en Sneek kwam op gelijke hoogte.
Een beslissende vijfde set moest de doorgang geven. In deze set had Nedmag Flash het betere spel en stond 12-10 voor. Helaas konden de jonge meiden het niet afmaken en ging Sneek alsnog met de winst aan de haal.

Het tweede team van Nedmag Flash deed wat het moest doen en won met 4-0.
Volgende week zal in de derde divisie de beslissing vallen wie er kampioen wordt en wie er op de tweede plaatst eindigt en voor de promotie mag gaan spelen.


  Reactie Plaatsen Of Bekijken....