Sport

Kisuma Flash heren 1 bijna kampioen.VOLLEYBAL - Het eerste herenteam van volleybalvereniging Kisuma Flash is weer 1 wedstrijd dichterbij het kampioenschap van de regiodivisie van het volleybal. Afgelopen zaterdag werd er gemakkelijk gewonnen van het team van Kangeroe uit Hardenberg. Er werd afgetekend gewonnen met 4-0.

Het verlies van vorige week was duidelijk te zien bij Kisuma Flash. Er werd enorm geconcentreerd aan de wedstrijd begonnen. Kangeroe kwam er totaal niet aan te pas. Als snel liep Kisuma Flash uit en kwam nooit meer in gevaar. De eerste set werd gewonnen met 25-13. Deze lijn werd doorgezet in de rest van de wedstrijd. Met setstanden van 25-16, 25-10 en 25-15, kwam de overwinning van Kisuma Flash nooit in gevaar en werden er weer 5 punten toegevoegd aan het totaal.

Doordat de concurrent 1 set liet liggen in hun wedstrijd, staat Flash nu 7 punten voor op de nummer 2 van de competitie. Dit met nog 2 wedstrijden te gaan. Kisuma Flash heeft komende vrijdag aan een 3-1 overwinning genoeg op het team van Ritola uit Zuidlaren om het kampioenschap definitief binnen te halen. De wedstrijd wordt om 19.30 uur gespeeld in De Zwet in Zuidlaren.


  Reactie Plaatsen Of Bekijken....