Nieuws

VanBeresteyn vervroegd RookvrijHet gehele cultuurcentrum vanBeresteyn is met ingang van 24 april aanstaande Rookvrij.
Hiermee wordt vroegtijdig ingespeeld op het rijksbeleid om per 1 juli alle openbare gebouwen en horecagelegenheden rookvrij te maken.

Op 24 april worden in het cultuurcentrum de glazen wanden van de rokersruimte in het cultuurcentrum weggehaald. Deze ruimte wordt opgeknapt en verbouwd tot garderobe. Daarmee is het roken in het cultuurcentrum voor iedereen, bezoekers en personeel, verleden tijd.

De rookruimte in vanBeresteyn was overigens al lang de enige ruimte waar nog gerookt mocht worden. In de rest van het gebouw was dit, gelet op het openbare karakter, al vanaf de start niet toegestaan.

Door de rookruimte om te bouwen tot garderobe ontstaat een aparte bergruimte voor kleding. Hierdoor worden de verkeersruimtes en de foyer vrijgemaakt van obstakels. Deels wordt de vrijgekomen ruimte benut voor het plaatsen van kunstobjecten.

Op dit moment kunnen bezoekers van het theater nog kiezen of men de jassen bewaakt of onbewaakt wil ophangen. Met ingang van het nieuwe theaterseizoen is kan de kleding alleen nog worden weggeborgen in de bewaakte garderobe.


  Reactie Plaatsen Of Bekijken....