Nieuws

Koopavondoptreden met kunstfluiter Johan Visser en Zangeres Linda


Zangeres Linda

KOOPAVOND - Zangeres Linda Tapken uit Valthermond en Bert Kraan ontmoetten elkaar bij toeval in vanBeresteyn en het klikte meteen. Na een kort gesprek werd een afspraak gemaakt voor een optreden in het voorjaar van 2008. Linda is een veelzijdig zangeres met een heerlijk jong timbre in haar stem.
Dat ze iets in haar mars heeft bewees ze met een optreden in het Gelredrome bij de wedstrijd Vitesse-NAC wat haar een daverend applaus opleverde van een enthousiast publiek. Ook bij Radio Noord kunt u Linda regelmatig beluisteren met covers en eigen liedjes. Linda houdt van gezelligheid en humor en dit is weer terug te vinden in haar performance.

Johan Visser is kunstfluiter en woonachtig in Emmen, Hij heeft een lange staat van dienst achter zich met een romantisch repertoire. Jan Tromp de bekende kunstfluiter uit de jaren zestig was zijn grote voorbeeld en heeft hem een tijdje begeleid.

Twee mensen die garant staan voor weer een gezellig Koopavondoptreden volgens Bert Kraan

De Koopavondoptreden word gehouden op donderdag 10 april in cultuurcentrum vanBeresteijn, Aanvang 20.00 uur.

Provinciaal Senioren Orkest uit Groningen

Vorige week werd de koopavondconcert gegeven door de Provinciaal Senioren Orkest uit Groningen. Enkele sfeer foto's van deze concert zijn te vinden in onze fotoalbum.


Naar ons fotoalbum.


  Reactie Plaatsen Of Bekijken....