Sport

Kisuma Flash wint belangrijke wedstrijdVOLLEYBAL - Afgelopen zaterdag stond er voor het eerste herenteam van volleybalvereniging Kisuma Flash uit Veendam een belangrijke wedstrijd op het programma. De derde divionist voert de ranglijst aan en kwam afgelopen zaterdag in eigen huis, uit tegen de op de derde plaats bivakkerende Oranje Nassau. In de eerste wedstrijd tegen Oranje Nassau verloor Kisuma Flash hun enige wedstrijd tot nu toe. Er was dus iets recht te zetten tegen de gasten.

Kisuma Flash begon goed aan de wedstrijd. Oranje Nassau werd meteen goed onder druk gezet en er werd een lichte voorsprong genomen. Deze werd niet meer uit handen gegeven. De set werd vrij gemakkelijk gewonnen met 25-19. De Stadjers begonnen in de tweede set beter te spelen en pakten een kleine voorsprong. Aan het einde van de tweede set liet Flash echter zien waarom het bovenaan staat in de competitie. Langzaam kwam Kisuma Flash dichterbij en bij 23-23 werd er genadeloos toegeslagen. De set ging alsnog naar Kisuma Flash.

In de derde set ging Oranje Nassau door met het spel van de tweede set. Ze boden Kisuma Flash goed tegenstand. Nu was het echter Kisuma Flash dat toch een kleine voorsprong nam. Het was echter nu aan Oranje Nassau om terug te komen en op het laatste moment de belangrijke punten te scoren. Hierdoor ging de set naar Oranje Nassau. In de vierde set stelde Kisuma Flash echter orde op zaken. Deze set werd vrij eenvoudig gewonnen met 25-20.

Door deze overwinning blijft Kisuma Flash bovenaan de ranglijst staan.
Komende zaterdag staat de cruciale wedstrijd op het programma tegen de nummer 2 Emmy Side Out. Met nog 4 wedstrijden te gaan is de voorsprong 7 punten op de nummer 2 en 15 punten op de nummer 3.


  Reactie Plaatsen Of Bekijken....