Nieuws

alcomobilist belandt in gestolen auto in tuin
MUNTENDAM - De politie heeft zondagnacht een 40-jarige man (woonplaats onbekend) aangehouden. De man had aan Het Loeg in Muntendam de achterruit van een auto ingegooid. De auto was eigendom van een 33-jarige vrouw uit Veendam. Vervolgens had de man haar bedreigd en haar autosleutels afgenomen. Als de gealarmeerde politie aankomt, rijdt de man weg in de auto. Hij negeert hierbij de aanwijzingen van agenten om te stoppen en rijdt via de stoep weg.

Agenten zetten de achtervolging in en vinden de auto in een tuin aan de Westerbouwte. De auto is bovenop spoorbielsen tot stilstand te komen. De man probeert dan nogmaals aan de politie te ontkomen, maar dit lukt hem niet. Agenten konden de man aanhouden en roken bij hem een alcohollucht. De man weigerde echter mee te werken aan een blaastest of bloedproef.

Bij controle bleek hij bovendien niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Hij wilde zijn identiteitsgegevens niet bekend maken. Bovendien bleek de man nog diverse boetes te hebben open staan. De man is ingesloten voor nader onderzoek en vaststellen van zijn identiteit.


  Reactie Plaatsen Of Bekijken....