Sport

Winst zonder franje voor BV Veendam
Tekst: Jacob Kuipers
Foto's: Actafotografie.

LANGELEEGTE - Oefenmeester Joop Gall van BV Veendam wond er vorige week geen doekjes om, dat winst van eminent belang is voor zijn ploeg en deze fase van de competitie. BV Veendam is na de zege van 3-1 op Fortuna Sittard, nog altijd in de race voor de zesde en laatste periode.


Hoe de winst tot stand word gebracht zal Gall en de zijnen een zorg zijn. En daar heeft de technische leiding van BV Veendam natuurlijk gelijk in, want als je de zesde periode wint, dan maalt niemand meer om de matige wedstrijd tegen Fortuna Sittard.


De eerste helft was het allemaal nog wel om aan te zien, maar na de thee, was het credo: de voorsprong van 2-1 vasthouden en mogelijk nog een derde treffer er aan toe voegen.
Dat is natuurlijk een gedurfde strijdwijze, want voor hetzelfde geld krijg je een goal om de oren van deze zwakke Limburgers.


De goals kwamen van Mile Krstev, Ruben Schaken en Angelo Cijntje. De stand in de zesde periode is als volgt. Volendam heeft 12 punten, daarna volgt ADO Den Haag met 10 punten. Nummer 3 is FC Omniworld met 9 punten en BV Veendam staat op de vierde plaats met ook 9 punten.  Reactie Plaatsen Of Bekijken....