Sport

Kisuma Flash heren 1 hard op weg naar het kampioenschapHEREN VOLLEYBAL - Afgelopen zaterdag heeft het eerste heren team van Kisuma Flash weer een belangrijke overwinning geboekt in de race om het volleybalkampioenschap in de 3e divisie A. In Haren werd met 3-1 gewonnen van het plaatselijke Stentor. Daar waar de afgelopen wedstrijden gemakkelijk gewonnen werden door Kisuma Flash moesten de heren nu stevig aan de bak. In de eerste ontmoeting tussen de twee teams was het namelijk ook maar een nipte overwinning voor Kisuma Flash.

Flash begon geconcentreerd aan de wedstrijd. Echter door een aantal scheidsrechterlijke dwalingen op rij, keken de Veendammers halverwege de set toch tegen een achterstand aan. Deze kon echter op tijd teniet worden gedaan. Aan het einde van de set liet Kisuma Flash zien waarom ze bovenaan de ranglijst staan. Op het moment dat het er om gaat, worden de belangrijke punten gemaakt. Daardoor werd de eerste set met 23-25 gewonnen. In de tweede set kwamen de Veendammers beter in hun spel. Er werd een lichte voorsprong genomen die niet meer weg gegeven werd. De tweede set werd ook gewonnen door de Veendammers.

Halverwege de derde set zakte de concentratie toch iets weg. Een kleine voorsprong werd weggegeven en Kisuma Flash keek tegen 3 punten achterstand aan. Aan het einde van de set konden ze die nog wel weg werken, maar het was net niet genoeg. In de vierde set herstelde Kisuma Flash zich weer en deze set werd gemakkelijk gewonnen.

Door deze 3-1 overwinning staat Kisuma Flash nog altijd bovenaan de ranglijst in de derde divisie A. Het team staat 11 punten voor op de nummer 2. Komende zaterdag is het team vrij, waarna in de twee weken daarna 2 cruciale wedstrijden op het programma staan. Eerst thuis tegen de nummer 3 van de competitie en daarna uit tegen de nummer 2. In de komende 3 weken zal er dus een hoop duidelijk worden in de strijd. De volgende wedstrijd is 29 maart in de eigen Parkstadhal om 16.00 uur.


  Reactie Plaatsen Of Bekijken....