Nieuws

Veendam Krijgt een Adam Outlet Store
Cor Adam heeft een nieuwe uitdaging!!

PROMENADE - Er is de laatste tijd veel geschreven over het outlet gebeuren in Zuidbroek of Scheemda. Outlet is het tegen stuntprijzen aanbieden van merkkleding. Zeg maar het hele jaar door UITVERKOOP.
In Stadskanaal heeft Cor Adam een start gemaakt met een keten van outlet stores in Groningen.
Aan de Beneluxlaan 21 (tegenover het busstation) is de eerste ADAM OUTLET STORE inmiddels geopend. Een tweede vestiging opent de deuren aan de promenade in Veendam en een derde eind maart in Assen.

" Na Stadskanaal en Veendam behoren o.a Appingedam, Winschoten en Hoogezand tot plaatsen waar mogelijk een outlet-store komt" zegt de ondernemer in hart in nieren Cor Adam.
"Bij ons vind je een groot aanbod van bekende merken. Het aanbod van merken veranderd regelmatig aangezien het afhankelijk is van het aanbod. Zo blijft onze collectie steeds weer verrassend, maar altijd van hoge kwaliteit!"

Er is gekozen voor merken van hoogwaardige kwaliteit tegen een fantastisch lage prijs!! We kunnen deze lage prijzen o.a. aanbieden, omdat we grote partijen inkopen. Ons assortiment is een combinatie van jeans, casuals en accessoires.

Het door ons gehanteerde concept is gebaseerd op het verkopen van merkkleding uit het midden en hoge segment tegen de laagst mogelijke prijs. Uw koopt bij ons het hele jaar door in de uitverkoop!


  Reactie Plaatsen Of Bekijken....