Sport

Kisuma Flash walst over de Meeuwen heenVOLLEYBAL - Het eerste herenteam van volleybalvereniging Flash heeft afgelopen zaterdag weer 5 punten toegevoegd aan hun totaal. In de Parkstadhal werd zeer overtuigend gewonnen van het team de Meeuwen uit Zuidhorn. De setstanden
waren: 25-8, 25-9, 25-20 en 25-16. De uitslag was dus 4-0 voor Kisuma Flash

De gastheren kwam erg sterk uit de startblokken. Voordat de Meeuwen goed en wel beseften wat er aan de hand was, stond er al een stand 14-1 op het telbord. Deze voorsprong werd alleen nog maar uitgebouwd gedurende de set.
De uiteindelijke setstand was 25-8. De tweede set gaf een soortgelijk beeld.
Kisuma Flash hield de druk enorm hoog en de inwoners uit Zuidhorn kregen geen bal aan de grond bij de Veendammers. De setstand in deze set was uiteindelijk 25-9.

In de loop van de derde set verslapte de concentratie iets bij de Veendammers. Ook werden er een aantal wissels doorgevoerd. Dit zorgde ervoor dat de bezoekers iets langer bij konden blijven. Toch kwam Kisuma Flash geen moment in gevaar. De set werd toch nog betrekkelijk eenvoudig binnengehaald met 25-20. In de vierde set werd er verder gegaan met de eerste 2 sets. De gasten konden geen moment meedoen met het goede spel van de thuisclub. Deze set werd weer overtuigend gewonnen met 25-16.

Volgende week word er een lastige uitwedstrijd gespeeld tegen de studenten van Veracles. De volgende thuiswedstrijd is 9 februari in de Parkstadhal om 16.00 uur.


  Reactie Plaatsen Of Bekijken....