Nieuws

Meidengroep Djumbo breekt vanBeresteyn af ! optredens in Veendam groot succes
Een verslag van: Gerard
Dekens en Willem van der Werf.

DJUMBO - De populaire meidengroep Djumbo was zondag 27 januari even in Veendam voor 2 voorstellingen in cultuurcentrum vanBeresteyn tijdens hun Undercover Theatertour. Alle 350 stoelen waren tijdens beide voorstellingen uitverkocht. Maar liefst 700, vooral jonge fans hadden de middag van hun leven maar ook de meegekomen vaders en moeders genoten zichtbaar van het optreden van Djumbo.


De Brabantse meiden Lindsy, Lotte en Svenja zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot de populairste meidengroep van Nederland en volgens dagblad de Telegraaf de opvolgsters van de Belgische meidengroep K3. Djumbo is niet meer weg te denken bij zenders als Jetix en Nickelodeon. Ook hebben de meiden hun eigen realitysoap 'Real Djumbo' bij de Tros-Zappelin op 3.


In het cultuurcentrum ging zondagmiddag het dak er dan ook af. Er werd gezongen en gedanst op de hits Hide and Seek en Baya Baya Bay en natuurlijk de liedjes van hun nieuwste CD Spotlight.


Na afloop van beide voorstellingen namen de zangeressen ruim de tijd om in de foyer handtekeningen uit de delen.Foto's van: Gerard Dekens.


Foto's van: Willem van der Werf.


Reactie Plaatsen Of Bekijken....