Nieuws

Politiebureaus Maandag en Donderdag gesloten
POLITIE - Als gevolg van aangekondigde landelijke politie vakbondsacties zijn a.s. maandag 28 januari en donderdag 31 januari de politiebureaus in de provincie Groningen gesloten. In noodgevallen blijft de politie beschikbaar.

Het hoofdbureau van de politie aan de Rademarkt te Groningen zal wel toegankelijk zijn, maar de dienstverlening aan het publiek zal niet worden verricht. Alle andere bureaus in de provincie Groningen houden de gehele dag de deuren gesloten. Alleen door middel van de aanwezige intercominstallaties kan contact gezocht worden met de regionale meldkamer in Groningen. Mensen die in acute nood zitten en zich aan een bureau melden, zullen worden geholpen.

Het vaste telefoonnummer 0900-8844 zal wel worden beantwoord, maar burgers zullen gedurende de acties niet worden doorverbonden voor reguliere politie activiteiten. Ook het doen van aangifte tijdens de actietijd is niet mogelijk. Het alarmnummer 112 blijft normaal functioneren voor noodhulp verzoeken en alle noodhulp meldingen zullen gewoon worden afgehandeld.


  Reactie Plaatsen Of Bekijken....